Nis M. Thaysen Salgsingeniør Pro-Automatic

Tillykke til vores sønderjyske salgsingeniør og multikunstner Nis M. Thaysen med 20-års jubilæum

I 2004 opdaterede Nis M. Thaysen sit CV og inkluderede sin lange erfaring som spejderlederen Baloo for ulveungerne i Dybbøl, en rolle han havde haft siden 1983. Spejderlivet blev et centralt emne under samtalen i Pro-Automatic.

Michael Schrøder kendte allerede Nis fra hans 15 år som afdelingsleder i Solar Sønderborg, og så straks potentialet i Nis’ stærke elfaglige profil og hans store netværk i Sønderjylland. Samtalen gik godt, og Nis startede sin karriere i Pro-Automatic.    

”Nis er multikunstneren her i Pro-Automatic. Med sit gode humør og ægte Pro-hjerte har altid formået at sikre salget – fra Sønderjylland og Sjælland til Grønland. Han var i høj grad motoren, da vi åbnede afdelingen på Sjælland i 2012. Nis har også en fremragende holdånd, og er uden tvivl en af årsagerne til vores succes som et team,” fortæller salgsdirektør Peder Pedersen.   

Tæt samarbejde med Michael Schrøder

I 2004 havde Pro-Automatic 33 ansatte. Den erfarne sælger Gynther Greisen var ved at gå på pension, og Nis nåede kun et par kaffemøder med Gynther og nogle af Pro-Automatics kunder, før Gynther trak sig tilbage.   

Et tæt samarbejde mellem Nis og Michael Schrøder tog form, og Nis fortæller om sin første tid i Pro-Automatic:

”Michel Schrøder ringede hver dag efter frokost for at følge op på salget, og vi havde daglige samtaler. I den gode PRO-ånd blev der skabt frie rammer, altid med fokus på kundens behov. Der var høj aktivitet og engagement. Michael kastede konstant nye ideer op i luften, som vi greb og bearbejdede. Jeg husker også, hvordan vi begyndte at deltage på messer, hvor kaffe, småkager og gode snakke om kundernes eltavleprojekter var en fast opskrift på succes.”      

En dag ringede Shell til kontoret i Holsted. En Pro-Automatic bil var tanket op, men chaufføren havde glemt at betale. Pilen pegede på sønderjyden Nis, som måtte indrømme, at et spændende projektopkald havde fået al opmærksomhed den dag på Shell-tanken i Sønderborg.       

En vild vækstrejse med Pro-Automatic 

I mange år var Nis alene om salget i Pro-Automatic, støttet af dygtige beregnere og teknikere. Her 20 år senere, tæller salgsteamet over 7 medarbejdere, og Nis kan se tilbage på en berigende rejse med salg i hele Danmark og Grønland. 

Han påtager sig gerne rollen som mentor for de yngre medarbejdere og hjælper dem med at lære om salget af eltavler. Præcist som spejderlederen Baloo, der guider ulveungerne i spejderlivet.

Nis M Thaysen og Søren K Sørensen Pro-Automatic

”Vi har ikke kun vokset i antallet af medarbejdere, men også udvidet vores produktion markant, især over de seneste 10 år. Jeg er særlig stolt over væksten drevet af den grønne omstilling. Vi var blandt de første til at udvikle eltavle-koncepter til fx solcelleparker og ladestandere i samarbejde med kunder og partnere, og vi oplever stor efterspørgsel. Ligeledes er vores IT-tavler til sygehuse efterspurgte, fordi de øger patientsikkerheden,” fortæller Nis.     

Nis’ motto er, at han sover med støvlerne på – altid klar til at løse nye opgaver. I dag er hans salgsdistrikt Sønderjylland, hvor han også er bosat.   

”Nis har et imponerende gåpåmod. Han tager ejerskab og løser mange forskelligartede opgaver i teamet. Vi ønsker Nis et stort tillykke med hans jubilæum og takker ham for det gode humør, og store bidrag til virksomhedens udvikling gennem 20 år - og ikke mindst at have fastholdt PRO-ånden,” slutter Peder Pedersen, Salgsdirektør i Pro-Automatic.  

Nis Thaysen Salgsingeniør Pro-Automatic