Pro-Automatic åbner salgs- og serviceafdeling i Sønderborg 

Nis Thaysen Salgsingeniør Pro-Automatic

Pro-Automatic A/S, med over 32 års erfaring i eltavleproduktion og hovedsæde i Holsted, etablerer salgs- og serviceafdeling i Sønderborg med 11 kontorpladser og et servicelager.    

"Vi har mange kunder i Sønderjylland og nu styrker vi den regionale tilstedeværelse med en afdeling i Sønderborg. Samtidigt så imødekommer vi den vækst, der er i området, og søger nu aktivt flere projektledere og servicemontører," fortæller udviklingsdirektør Sonni Tønder.

Afdelingen er bemandet med erfarent team fra 1. oktober

Pro-Automatic har allerede en del medarbejdere, som er bosat tæt på Sønderborg. Nis Thaysen har været salgsingeniør i Pro-Automatic igennem 20 år, mens han har været bosat i Dybbøl, udtaler:

"Det er et stærkt hold, vi sætter fra start her 1. oktober. Vi har en stor gruppe sønderjyder med lang anciennitet og solid eltavleerfaring i Pro-Automatic, og vi glæder os til at få arbejdsplads i Sønderborg. Teamet består af projektledere, servicekoordinator, servicemontør, salgsingeniør og beregner, som kan servicere kunderne lokalt."

 

 Sonni Tønder Udviklingsdirektør Pro-Automatic

"Sønderborg er også kendetegnet ved et stærkt teknisk fagligt studiemiljø med fx ingeniører og maskinmestre. Vi vil derfor kunne tiltrække medarbejdere med de rigtige kompetencer til vores afdeling. Medarbejderne vil også få fordel af kunne trække på eltavle-specialister blandt vores mere end 200 medarbejdere i Holsted, Albertslund og Nørresundby," fortæller Sonni.

Pro-Automatics produkter spænder fra gruppetavler i serieproduktion til avancerede og højteknologiske fordelingstavler, kunststoftavler samt styrestavler. Strategisk har de foretaget investeringer i ny teknologi, digitaliseringer samt procesoptimeringer for at fastholde produktionen af eltavler i Danmark.

Service af eltavler og reservedelslager i Sønderborg   

Lokal afdeling betyder at kunderne i Sønderjylland får kortere responstid og hurtigere besigtigelser af deres eltavler.

"Vi får muligheden for i højere grad at indgå i samarbejde omkring eltavleprojekter med de sønderjyske kunder. Samtidigt så etablerer vi et servicelager til kritiske komponenter. Det betyder, at vi kan tilbyde at løse serviceopgaver med kort nedetid for kunden," fortæller Mathias Wortmann, Serviceleder i Pro-Automatic.  

I februar 2024 etablerede Pro-Automatic salgs- og serviceafdeling i Nordjylland. Strategien om at være landsdækkende cementeres nu med etableringen af afdelingen i Sønderborg, hvor sønderjyderne får gevinsten af en eltavle-leverandør tæt på dem. 

Den grønne omstilling har kolossal betydning for Pro-Automatics vækst og udvikling. Det betyder et kæmpe boom i nye teknologier, energioptimeringer og omlægning til grøn strøm. Pro-Automatic er dedikeret til - i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere – at udvikle nye højteknologiske eltavle løsninger til mange sektorer for at dække markedet.    

Pro-Automatics nye afdeling etablerer sig i lokaler på Lollandsgade 4 i Sønderborg. Det er et attraktivt industriområde med både kunder og rådgivere i nærområdet. 

Mathias Wortmann Serviceleder Pro-Automatic