Industrioperatør Henrik Otzen og kolleger trænes i CUBIC-modulsystemet

Industrioperatør Henrik Otzen i Pro-Automatic får træning i CUBIC-modulsystemet

Denne uge har stået på træning for Henrik Otzen og 16 kolleger fra Samleværkstedet. De har fået undervisning i CUBIC instruktionsmanualen – også kendt som ”bibelen”, når tavlekabinetterne bygges op i CUBIC-modulsystemet.

Henrik, der har været hos Pro-Automatic i 3,5 år og arbejder i samleværkstedet, fortæller om kursets udbytte;

”Jeg fik styr på nogle produktbetegnelser, hvilket gør det nemmere at slå op eller finde oplysninger i CUBIC instruktionsmanualen. Kurset vil især være en stor hjælp for mine nye kolleger. Vi vil gerne have, at de lærer at bruge manualen som opslagsværk fremfor at forstyrre en kollega.”  

 

 Pro-Automatic intern træning i CUBIC-modulsystemet

 

Kurset ledes af Andreas Munkøe og Anders Jensen.

Anders, afdelingsleder i Nørresundby og CUBIC-specialist efter 19 år hos CUBIC, deler ud af sin ekspertviden til medarbejderne.  

”Kurset er lavet specielt for de nye og uerfarne medarbejdere, der arbejder med opbygning af tavlekabinetterne. Vi sørger for, at de får PRO-træning i CUBIC-modulsystemet, samt kendskab til vores procedurer og tegningsforståelse. Jeg fokuserer på selve CUBIC-systemet dvs. skinnesystemet, indsatsdele m.v. og guider dem igennem instruktionsmanualen,” fortæller Anders Jensen.   

I Pro-Automatic er sidemandsoplæring en stolt tradition. En ny medarbejder i samleværkstedet vil typisk gennemgå en 4-6 måneders sidemandsoplæring, inden medarbejderen arbejder selvstændigt i CUBIC systemet. CUBIC instruktionsmanualen er en ordentlig moppedreng, men vi håber at træningen har givet medarbejderne motivation til at bruge manualen som et aktivt opslagsværk fremadrettet.

CUBIC-træningen vil blive efterfulgt af mere intern uddannelse i Pro-Automatic. Vi har et stærkt fokus på at dygtiggøre vores medarbejdere, og løbende styrke deres kompetencer, så vi står stærkt for at løse kundernes behov. 

 

Anders Jensen Pro-Automatic underviser tavlemontører i CUBIC-modulsystemet