Projektingeniør Bertel Larsen fylder 75 år – og er kun pensionist om fredagen!  

Projektingeniør Bertel Larsen

Når man sætter en erfaren 62-årig med 40 års eltavle erfaring til at kickstarte en afdeling på Sjælland, så rykker det. I 2012 var det præcist det, der skete, da Bertel Larsen trådte ind som den første medarbejder i vores nyåbnede afdeling i Hvidovre.

Bertel har gennem årene haft et tæt parløb med salgsingeniør Palle Ritter og har varetaget både salg, besigtigelser ved kunderne samt design af eltavlerne. Her 12 år senere står vi med en veldrevet sjællandsk afdeling med 13 medarbejdere og masser af spændende eltavleprojekter på projektkontoret.  

"Bertel har været en uvurderlig sparringspartner, og hans erfaring har gjort en kæmpe forskel for afdelingen. Hans grundighed og dedikation har været med til at sikre, at vi leverer kvalitet – og det er en stor del af Bertels fortjeneste, at afdelingen har udviklet sig, som den har,” fortæller Palle Ritter.

 

Fleksibel seniorordning med fri om fredagen  

I dag runder Bertel er skarpt hjørne, da han fylder 75 år, og han er stadig i fuld vigør. Han arbejder nu i en fleksibel seniorordning med en 32-timers arbejdsuge. Om fremtiden siger Bertel kækt; ”Jeg er kun pensionist om fredagen, hvor jeg holder fri.” 

Bertel har været en arbejdshest siden 1964, hvor han begyndte som arbejdsdreng og senere gik i lære hos Nordisk Elektrisk Apparatfabrik på Nørrebro.

I 1969 fik han sit svendebrev som elektromekaniker, og her begyndte hans interesse for eltavler, som fortsætter gennem hele hans karriere. Pro-Automatics medarbejdere og kunder har derfor fornøjelsen af at arbejde sammen med en sand tavle-specialist med mere end 50 års brancheerfaring.    

 

Vi udvikler os hele tiden pga. den grønne omstilling

Bertel arbejder som projektingeniør, hvor han designer både styretavler og fordelingstavler - både det mekaniske og det elektriske. I de seneste år har størstedelen af hans tid været dedikeret til fordelingstavler til ladestandere. 

”Grøn omstilling er virkelig fagligt udfordrende. Udviklingen har taget fart - først handlede det om personbiler, så busser og nu lastbiler, og fremtiden bliver sikkert entreprenørmaskiner. Markedet er rødglødende, og der er altid nye spændende projekter på vej,” fortæller Bertel.   

Bertel sætter pris på den tætte kundekontakt og spiller en vigtig rolle i udviklingen af løsningerne, og han udtaler;

”Jeg nyder kundekontakten, og de dialoger vi har om løsningerne. En god kommunikation er vigtigt i et udviklingsprojekt. Når vi lykkes med vores projekter, og kunderne vender tilbage, ved vi, at vi har gjort vores arbejde godt.” 

Vi ønsker Bertel er stort tillykke med de 75 år, og takker ham for hans enorme bidrag til Pro-Automatics udvikling.